Pohjoismainen palkittu mediatoimisto Tre Kronor Media laajentuu Suomeen yhdessä NØRR3:n kanssa

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 25.1.2024.

Vasemmalta: Anni Honkaniemi, NØRR3:n toimitusjohtaja ja partneri, Malin Johansson, Tre Kronor Median pohjoismainen liiketoimintajohtaja, Julia Rautakoski, Tre Kronor Median digitaalinen strategi ja Antti Ujainen, NØRR3:n hallituksen puheenjohtaja ja partneri.

Palkittu täyden palvelun mediatoimisto Tre Kronor Media | Making Science -yhtiö jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa avaamalla Suomen toimiston yhdessä suomalaisen Insight- ja Mediatoimisto NØRR3:n kanssa. 

Tre Kronor Media perustettiin Ruotsissa vuonna 2007 ja se integroitiin osaksi Making Science -yritystä vuonna 2022. Tre Kronor Media toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja nyt myös Suomessa työllistäen yli 80 alan asiantuntijaa. Tre Kronor Media on palkittu 10 kertaa Vuoden Toimisto -palkinnolla, viimeeksi 2023. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Synsam ja BMW. 

Making Science on digitaalisen markkinoinnin kiihdyttämö, jolla on yli 1 200 työntekijää 15 markkinalla, tarjoten kansainvälisille asiakkailleen muun muassa edistyksellistä omaa teknologiaa sekä tuloksellisista digitaalista markkinointia. 

NØRR3 perustettiin Helsingissä vuonna 2019 ja se on Suomen ainoa itsenäinen täyden palvelun insight- ja mediatoimisto. Toimisto on kasvanut vauhdilla: vuoden 2023 liikevaihto kasvoi yli 160 % ja rikkoi jo 10 miljoonan euron rajan. Toimisto on työntekijöidensä omistama ja kaikki toimiston asiantuntijat ovat alan kokeneita ammattilaisia. Myös NØRR3 on voittanut Vuoden Toimisto -palkinnon vuosina 2022 sekä 2023. Viimeisessä asiakastyytyväisyysmittauksessa (tammikuu 2024) toimiston NPS oli 78. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa St1, Shell ja Terveystalo. NØRR3 kuuluu myös itsenäisten pohjoismaisten mediatoimistojen muodostamaan Independent Nordic Network -yhteenliittymään. 

Yhteistyö avaa suomalaisille yrityksille mahdollisuuden kasvaa ketterän, osaavan ja kokeneen mediatoimiston kanssa sekä pääsyn globaaliin dataan ja osaamiseen Making Sciencen -yrityksen kautta. Making Sciencen teknologiaosaaminen, Tre Kronor Median pitkä kokemus Pohjoismaista, NØRR3:n paikallistuntemus Suomen markkinasta sekä oma teknologia mediakäyttäytymisen seurantaan luovat epäreilua kilpailuetua toimiston asiakkaille. 

”Meille Suomeen laajentuminen tarkoittaa, että olemme nyt Pohjoismainen täyden palvelun toimisto, jolla on vahva tarjonta kaikilla Pohjoismaisilla markkinoilla ja jolla on sekä paikallista että globaalia tietotaitoa.”, sanoo Niclas Fröberg, Tre Kronorin toimitusjohtaja ja perustaja.

”Kuluttajien mediakäyttäytyminen muuttuu nopeasti ja kilpailukykyisyys edellyttääkin toimistolta ketteryyden lisäksi laajaa osaamista, uusinta teknologiaa sekä paljon dataa – erinomaista palvelua ja paikallistuntemusta unohtamatta. Uskon aidosti, että tämä yhteistyö Tre Kronorin ja NØRR3:n välillä avaa tehokkaan väylän suomalaisille yrityksille kansainväliseen markkinointiin sekä ulkomaisille yrityksille tulla Suomen markkinoille”, toteaa Antti Ujainen, NØRR3:n hallituksen puheenjohtaja, perustaja ja päästrategi.

Tre Kronor Median laajentuminen Suomeen toteutetaan yhteistyössä NØRR3:n kanssa. Ensimmäinen oma Suomen työntekijäkin on jo löytynyt – kokenut digistrategi Julia Rautakoski aloitti toimistossa marraskuussa 2023 ja palvelee jo monia asiakkaita kuten BMW:tä, Stigaa, Synsamia ja Britboxia. ”NØRR3:n kanssa voimme luoda nopeaa kasvua Suomen markkinoilla ja jatkaa menestystämme Pohjoismaiden markkinoilla”, jatkaa Niclas Fröberg.

Lisätiedot

Antti Ujainen
Hallituksen puheenjohtaja, strategi
NØRR3
[email protected]
p. 046 8100 118
www.norr3.fi

Malin Johansson
Liiketoimintajohtaja, Pohjoismaat
Tre Kronor Media | Making Science -yritys
[email protected]
www.trekronormedia.se
LinkedIn
Instagram
Spotify 

Noelle Runo
Markkinointijohtaja, pohjoinen alue
Making Science
[email protected]
www.makingscience.com