NØRR3 on vuoden toimisto 2023!

Viime vuoden tavoin NØRR3 nappasi itselleen alalla arvostetun laadun ja osaamisen mittarin – Vuoden Toimisto -palkinnon (kategoriassa mediatoimistot 500t-2M€)! Plakaatti on jo ripustettu seinälle, mutta arvosanojamme eri osa-alueilla pääsemme tarkastelemaan vasta nyt!

Taustaa Vuoden Toimisto -tutkimuksesta

Vuoden toimisto -tutkimus on ruotsalaisen Regin toteuttama tutkimus, jolla kartoitetaan markkinointi, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin, merkittävimpiä toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä ja markkinointialan kehityssuuntia. Tutkimukseen vastaavat toimiston omat asiakkaat, jotka arvioivat yhteistyön tuloksellisuutta ja sujuvuutta sekä toimiston kykyä ymmärtää heidän liiketoimintaansa ja tarpeitaan.

Vuoden Toimisto -tutkimuksen tavoitteena on kehittää ja viedä eteenpäin markkinointiviestinnän osaamista Suomessa. Suomalaisten yritykset tarvitsevat yhä laadukkaampaa ja tuloksellisempaa markkinointia kasvupyrkimystensä vauhdittamiseksi ja kansainvälisen kilpailukyvyn parantamiseksi. Markkinointiviestinnällä on keskeinen rooli yritysten kasvun tukijana.

Vahvat digijuuret ja asiakkuuksista huolehtiminen parrasvaloissa

Yli toimialan keskiarvon kipusimme näillä osa-alueilla:

  1. Asiakkaan liiketoiminnan tuntemus
  2. Digitaalinen osaaminen
  3. Toimiston sitoutuneisuus
  4. Hallinnolliset rutiinit ja käytännöt
  5. Toimitusvarmuus
  6. Hinta-laatu suhde

64% kyselyyn vastanneista asiakkaistamme antoi arvosanan 10 tai 9 liiketoiminnan tuntemuksesta. Tällä tarkoitetaan tuntemusta asiakkaan tuotteista, palveluista, kilpailijoista, liiketoiminnasta ja toimialasta. Meille onkin hyvin tärkeää pureutua kunnolla asiakkaan kilpailijakenttään ja palveluihin, meiltä ei lähde yhtäkään kampanjaa ulos ilman syvällisempää perehtymistä ja analyysia. Haluamme, että ymmärrämme asiakkaan kentän parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme uteliaita kysymään tyhmimmätkin kysymykset. Emme perusta mitään mutu-tuntumalle, vaan luotamme faktoihin perustuvaan dataan.

Vahvat digijuuremme puhuivat jälleen puolestaan, sillä NORR3n digitaalinen osaaminen ylsi tutkimuksessa lukemiin 8.91. Erityisen ylpeitä olemme tälläkin osa-alueella siitä, että 73% äänestäjistä antoi arvosanan 10 tai 9, ja loputkin 27% äänistä olivat arvosanaa 8-7.

”Erittäin analyyttinen lähestyminen digitaaliseen tekemiseen.”

Asiakaspalaute Vuoden Toimisto 2023 -tutkimuksesta

NORR3n kykyä tuottaa palvelut ja materiaalit annettujen ohjeiden, budjettien ja aikataulujen mukaisesti pidettiin myös huipussaan arvosanoin 9.40. Kuten avoimessa palautteessa vastaus kuului: ”Toimii kuin junan vessa.” Tästäkin saamme kiittää koko tiimiämme, joka on itseohjautuvaa ja asiakaspalvelualtista. Pienenä ja ketteränä toimistona sisäisesti ei tapahdu rikkinäistä puhelinta, vaan toimimme tiiviisti toisiamme tukien, kommunikoiden ja nopeasti reagoiden.

Kiitokset

Kiitos kuuluu jälleen asiakkaillemme, joiden kommenttien ja vastausten ansiosta olemme taas saaneet kunnian Vuoden Toimisto -titteliin. Ylistämme myös loistavaa tiimiämme, joka on pitänyt asiakastyytyväisyyden ja palvelumme tason huipussaan – asiantuntijamme todistetusti tietävät, mikä on asiakkaan tarpeisiin parasta! Tästä on hyvä jatkaa seuraavaa vuotta, jolloin aiomme aivan vähintään yltää samanlaisiin lukemiin, ja tietysti parantaa myös muilla osa-alueilla!

Lähteet: https://www.vuodentoimisto.fi/Regi, Vuoden Toimisto 2023 raportti