fbpx

Oletko utelias, ongelmanratkaisija ja kokenut mediatyön ammattilainen?
Näetkö metsän puilta ja puut metsässä?
Kiinnostaako monipuolinen työ 360-medioiden kanssa?

Hae meille töihin

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme motivoituneita tekijöitä strategisella otteella.

NØRR3 on vuonna 2019 perustettu vahvassa kasvussa oleva Insight- ja Mediatoimisto ja 2x Vuoden Toimisto vuosilta 2022 ja 2023.

NØRR3:n kilpailuetu on kyky tarjota asiakkaille aidosti liiketoimintaa kasvattavia palveluita kaikissa maksetun mainonnan kanavissa. Palvelumme kattavat strategia- ja insight-palvelut, operoinnin, optimoinnin ja mittaamisen. Tärkeä osa työtämme on erilaiset tutkimukset ja datan hyödyntäminen.

Kaikki tekijämme ovat jo kannuksensa alalla hankkineita, useamman kanavan osaajia. Kulttuurimme on avoin sekä osallistava ja meidät tunnetaan hyvästä palvelusta ja strategisesta ajattelustamme.

Työntekijöille tämä tarkoittaa mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä sekä operatiivisiksi syväosaajiksi, että laaja-alaisemmin strategisiksi markkinoinnin ja median moniottelijoiksi. Asiakkaidemme vuositason mediabudjetit ovat tyypillisesti 6-7 numeroisia ja he kaipaavat tuekseen strategisempaa ja palvelempaa kumppania.

NØRR3:n rooli onkin monessa asiakkuudessa jalkauttamisen lisäksi strateginen – yhdistämme asiakkaidemme kumppaneita tiiviimmin toisiinsa sekä asiakkaaseen dynaamisemman tekemisen tehostamiseksi. Yhteistyömallimme kannustavat aktiiviseen asiakkaan ja toimistojen väliseen kommunkaatioon ja sparrailuun.

Vuoden Toimisto 2022 tutkimuksessa NØRR3 sai asiakkailta keskimääräiseksi arvosanaksi 9.08 (toimialan keskiarvo 8.45). Erityisesti asiakkaat korostivat toimiston digitaalista osaamista (9.56), toimiston sitoutuneisuutta (9.44), koettua liiketoimintahyötyä (9.00), toimiston brändiosaamista (8,78) sekä toimiston luovuutta (8.71).

Tule meille töihin

Mitä saat?

Takaamme kiinnostavat asiakkaat, innostavan ja näkemyksellisen tiimin sekä modernin toimisto-ekosysteemin ympärillesi. NØRR3:lla ei tehdä yhtään kampanjaa ilman kirkasta tavoitetta ja selkeää seurantaa. Ylityöt tasaamme saldovapailla tai lomilla säännöllisesti.

Lisäksi saat:
  • Kilpailukykyisen, kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkan
  • Välipalat ja virvokkeet toimistolla
  • Viikottaisen aamupalan firman piikkiin
  • Kuntosalijäsenyyden
  • Modernit toimitilat Helsingin Punavuoressa
  • Joustavat etätyömahdollisuudet
  • Huippukollegat
  • Huippuasiakkaat

Avoimet paikat

Lähetä avoin hakemuksesi

Anni Honkaniemi
[email protected]
+358 45 114 4151