Ota
Yhteyttä

Ostaminen ja -optimointi

Intuitio on markkinointi-ihmiselle hieno työkalu, mutta mediahommien hallintaan se ei riitä. “Vähän sitä, vähän tota” -periaatteella mediapaletti tahtoo hajota käsiin, ja tulokset jäävät osaoptimoinniksi tai sattuman varaan.

Meidän kokemuksellamme ja työkaluillamme mediasuunnittelu, median ostaminen ja optimointi rakennetaan koneistoksi, jonka jokainen osa työskentelee kokonaisuuden eteen.

Kokenut katse ei koskaan ole yksisilmäinen

Asiantuntijoillamme ei ole lempimediaa, jota tyrkyttäisimme sinulle ainoana oikeana – kokonaisuus ja strategia ratkaisevat mediavalinnat. (Periaate toimii. Katso vaikka referensseistä!)

Kokemusta meillä on markkinoinnin eri tulokulmista niin paljon, että lista alkaisi haukotuttaa. Strategisista ja digitaalisista juuristamme on versonut kovan osaamisen kokonaisnäkemys, jonka varassa keskitytään aina olennaiseen.

Kokonaisuuden kannalta ei ole olennaista se, onko media perinteistä printtiä vai dynaamista ja automatisoitua. Kokonaisuuden kannalta on olennaista se, mistä saadaan tuloksia, eli mediabudjetillesi paras kate.

Mitataan, niin tiedetään!

Meillä on tapana kytätä ja analysoida tuloksia tarkasti. Asiakkaasta totuus voi tuntua toisinaan jopa tuskalliselta. Sen avulla päästään kuitenkin kehittymään niin nopeasti, että laastarin repäisystä jäänyt kirvely unohtuu nopeasti.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että saat asiantuntijoiltamme fiksusti mitoitettua ja faktoihin perustuvaa apua. Mittaamisen kannalta ei ole väliä, tehdäänkö automatisoitu kampanja, päräyttävä medialähtö lanseeraukseen tai vaikka koko strategia – meillä on mittarit ja analysointikyky näihin kaikkiin.

Mediasuunnittelu saa markkinointi-investoinnin tuottamaan

Median jalkautus-, ostamis- ja optimointisuunnitelmamme perustuvat aina kokonaismediastrategiaan. Jos mediastrategia on jo plakkarissa, niin hyvä. Jos sitä ei vielä ole tehty, niin täältä pesee:

  • Sovitaan yhdessä yhteistyömallista.
  • Laitetaan pystyyn sinulle sopiva operatiivinen malli ja mittarit.
  • Analysoidaan kohderyhmäsi käyttäytyminen ja se, miten brändisi voi luontevasti siihen kiinnittyä.
  • Määritellään kohderyhmälle sopivat kanavat ja kohdennukset sekä tavoitteet ja seurattavat KPI:t.
  • Startataan.

Pidämme kokonaiskuvan jatkuvasti hallussa ja tavoitteet tähtäimessä, oli niissä sitten kyse myynnistä, bränditavoitteista tai tavoittavuudesta aina konversioon ja lojaliteettiin asti.

Tärkeää on, että mediainvestointisi on tuottava, kohderyhmät oikeita, ja esim. toisto ja aktivoituminen tarvittavalla tasolla.

Ulkoistamisesta sisäistämiseen 

Varmistamme aina, että rinnallamme myös te opitte. 

Voitte tarvittaessa poimia osia työstä oman organisaationne kontolle, jos esimerkiksi budjettia pitää pienentää tai teillä on omissa riveissänne huippuosaaja, jonka kalenterissa on vielä tilaa. 

Jos tiimissänne jollakulla syttyy kipinä vaikkapa dynaamiseen markkinointiin, järjestämme hänelle aiheesta koulutusta. Emme näe itseämme inhouse-tiiminne kilpailijoina, vaan tuemme teitä halutessanne myös omavaraisuuteen.

Mikä ikinä kenellekin sopii, se sopii myös meille!

Mitä saat, kun ostat meiltä mediasuunnittelua?

➡ Apua erinomaisen media-/kampanjabriiffin suunnitteluun
➡Tukea luovan kampanjaidean suunnitteluun kanava- ja kohderyhmänäkökulmasta
➡Syväanalyysi kohderyhmästä
➡Oikeiden KPI-pisteiden valitseminen
➡Budjettijako kanavittain
➡Mediasuunnitelma
➡Suunnittelun ja kampanjan aikataulutus
➡Mediaostot
➡Operointi & Optimoinnit
➡Raportti & insightit kampanjasta

Relevantit asiakascaset