3 tärkeää syytä uuden NØRR3-toimistomme peruskiven muuraukselle

6.9.2019

Strateginen myynnin ja markkinoinnin toimisto NØRR3 perustettiin puoli vuotta sitten parantamaan erityisesti suomalaisten yritysten kilpailukykyä kotimaassamme ja maailmalla. Fokuksessamme ovat seuraavat kolme tukipilariamme:

1. Strateginen selkeys

Suomalaisilla yrityksillä on edelleen paljon kasvupotentiaalia – erityisesti myynnin ja markkinoinnin parissa tai nämä synkronoimalla. Työ vaatii selkeän ja jalkautuskelpoisen strategian ja siihen taas vaaditaan muun muassa hyvä ymmärrys organisaation nykytilasta ja kyky rakentaa visio tavoitetilasta sekä kasvupolku sinne. Tähän työhön olemme kehittäneet tehokkaan GrowthMap-mallin.
Onneen ei ole oikotietä ja ilman hyvää strategiaa voidaan jatkaa töitä niissä siiloissa.

2. Kasvua matemaattisuuden kautta

Suomalaiset yritykset kaatavat markkinointiin 0-4 % liikevaihdostaan, mutta vain harva pystyy mittaamaan kokonaan tai lähes reaaliaikaisesti markkinointinsa vaikutuksia. Monella on vielä myös tekemistä hahmottaa tai yhdistää brandi ja taktinen markkinointi – saati lojaliteetin rakentaminen. Markkinoinnin ja myynnin synkronointi – kiva kahvipöytäkeskustelu. Kun markkinointi on edelleen tukevassa roolissa niin matikka auttaa. Se lähtee sieltä strategiselta piirustuspöydältä ja menee sinne millisekunti-tasolle kun optimoidaan eri kanavia. Tarjoamme asiakkaillemme kasvuun matemaattisesti valveutuneita osaajiemme projektiluontoisesti tai jatkuvaan tarpeeseen. Sillä luodaan kasvua!

3. Onnelliset ihmiset tekevät kasvun

Missiomme on mahdollistaa asiakkaillemme kasvu vahvalla strategialla ja digitaalisella kulmalla. Missiomme kokoinen muutos vaatii kokeneita strategeja, dynaamisia uusia työskentelytapoja ja kouriintuntuvaa muutosta asiakkailta. Se vaatii myös innostuneisuutta agendasta ja omasta työstä. NØRR3 etsii strategisesti valveutuneita senioreita kriittisille osaamisalueille jakamaan tietotaitoa toimiston sisällä ja asiakkaillemme. Muutoksen läpivientiin olemme kehittäneet Happy People -menetelmän yhdessä asiakkaiden kanssa. Menetelmä pitää sisällään strategisen otteen, kasvupolun, jatkuvan kouluttautumisen sekä tietotaidon jakamisen.

Kysyntä palveluillemme yllätti ja huippu jengimme tekeekin jo töitä 10 kasvuhakuisen asiakkaan kanssa – nuoren toimistomme alkutaival ei olisi voinut olla parempi!

Asiakkaamme ja osaajamme: Kiitos luottamuksesta!

Antti & Anni

Ota yhteyttä ja jutellaan kasvusta!

Anni ja Antti perustivat NØRR3 yhdessä brändi- ja palvelumuotoilutoimisto Kallan & Co:n kanssa.
NØRR3:n missiona on mahdollistaa toimiston asiakkaille kannattava kasvu painottaen strategiaa, digitaalisuutta ja tehokasta toimeenpanoa sekä luoda NØRR3:sta halutuin toimistobrändi työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa.

Annilla on yli 10 vuoden tausta yrittäjyydestä ja digitaalisesta markkinoinnista ja sen skaalaamisesta Pohjoismaissa. Antti on tehnyt kasvua muun muassa Futuricella, IBM:llä, Fonectalla sekä perustamissaan palkituissa toimistoissa Roottorissa (TOP50 nopeiten kasvanut tech-yritys Euroopassa 2008 / Deloitte, paras B2B-softa 2008 / GrandOne) sekä P+SBD:ssä (nykyään osa Marketing Cliniciä, Vuoden Toimisto MarTech-sarjassa 2017 / Regi).

Anni toimii NØRR3:n toimitusjohtajana ja Antti strategiajohtajana.